maandag, april 12, 2021
InterieurWonen

Taatsdeuren staal, geeft jouw interieur net dat beetje extra

taatsdeur staal

De vraag naar taatsdeuren staal is de afgelopen jaren immens gegroeid. Deze bijzondere deuren beschikken over een karakteristieke uitstraling, die ze enorm geliefd maken bij het grote publiek. Ondanks dat veel mensen vallen voor de bijzondere uitstraling, vinden ze het lastig om deze deuren ook daadwerkelijk in hun eigen huis te zien. Het combineren van een taatsdeuren staal lijkt een ontzettend lastige klus, maar hoeft dat helemaal niet te zijn! In dit artikel geven we je een aantal tips om jouw interieur net dat beetje extra te geven met taatsdeuren staal.

Voordelen van taatsdeuren staal

Taatsdeuren staal zijn deuren die zonder scharnieren of zware lijsten geplaatst kunnen worden. Dit geeft ze een moderne en strakke uitstraling. Zoals de naam al doet beschikken deze deuren over stalen kozijnen. Dit geeft de deur een moderne, industriële uitstraling.  Naast de fraaie uitstraling kennen taatsdeuren staal nog veel meer voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rijtje gezet:

  • Draait om eigen as: dit is misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor taatsdeuren staal. Door een bijzonder systeem is het bij deze deuren mogelijk om ze zowel naar binnen als naar buiten te openen. Dit maakt deze deuren ook enorm populair in kantoorpanden.
  • Niet zwaar om te openen: taatsdeuren staal ogen heel robuust en lijken dan ook heel zwaar om te openen. Ondanks de sterkte van het materiaal is een stalen taatsdeur echter verbluffend licht bij het openen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat deze deur om zijn eigen as draait.
  • Taatsdeuren staal zijn zelfsluitend.
  • Duurzaam: taatsdeuren staal staan bekend om hun duurzame kwaliteiten. De grondstoffen tijdens het productieproces worden altijd eerlijk verkregen. Hier wordt extra aandacht aan besteedt tijdens de productie en enkel de deuren die gemaakt zijn van eerlijk verkregen grondstoffen worden ook daadwerkelijk als stalen taatsdeuren gelabeld. Door het gebruik van stevige materialen gaat de deur bovendien ook nog eens zeer lang mee.

Taatsdeuren staal, hoe te combineren?

Je zal het waarschijnlijk niet direct denken, maar taatsdeuren staal passen bij vrijwel elk interieur. Ondanks de bijzondere uitstraling zijn deze deuren ook gewoon gemakkelijk toe passen in elke denkbare woonstijl. Uiteraard zijn er ook woonstijlen waar de taatsdeuren staal eigenlijk helemaal niet mogen ontbreken, denk bijvoorbeeld aan de moderne, strakke stijl. Ideaal voor de moderne uitstraling van deze deur. Vind je het lastig om deze deur in jouw woning te plaatsen en kom je niet uit de verschillende combinaties, maar ben je wel gevallen voor de talloze voordelen? Schakel dan een interieurstylist in. Zij kunnen jou advies verschaffen over het combineren van een taatsdeuren staal binnen jouw interieur. De interieuradvies prijzen zijn erg uiteenlopend, maar in de meeste gevallen zal dit tussen de 50 en 100 euro kosten. Dan weet je echter wel direct hoe je het combineren van taatsdeuren staal binnen jouw interieur tot een groot succes kunt maken.

Leave a Response