dinsdag, oktober 3, 2023
InterieurWonen

Interieuradvies prijzen: schakel een interieurstylist in voor de beste prijs

interieuradvies prijzen

Je bent opzoek naar interieuradvies prijzen. Dat kan maar één ding betekenen: jij wilt een interieurstylist inschakelen om een droom interieur te realiseren. Met de komst van allerlei verschillende woontrends, accessoires en meubelstukken kan het enorm lastig zijn om eenheid binnen jouw interieur te vinden. Het gevolg is een ratjetoe van allerlei verschillende stijlen en dat geeft vaak juist het tegenovergestelde effect. Een interieurstylist kan jou helpen bij het vinden van de juiste combinaties en het doel wat je voor ogen had realiseren. Maar wat moet je je voorstelen bij interieuradvies prijzen en hoe ben je het goedkoopst uit? Dat vertellen we in dit artikel.

Interieuradvies prijzen

De interieuradvies prijzen zijn enorm uiteenlopend en zijn afhankelijk van jouw wensen en het doel wat je voor ogen hebt. Als je enkel advies wilt over bepaalde elementen in je woning zal je goedkoper uit zijn dan als je samen met de interieurstylist op pad wilt gaan om jouw interieur in te richten. De meeste interieurstylisten hanteren een uurtarief, maar het kan ook voorkomen dat ze kijken naar de grootte van de opdracht en hierop een prijs baseren. De kosten voor het geven van advies variëren tussen de 50 en 100 euro per ruimte. Als je echt uitgebreid interieuradvies wilt zal je moeten denken aan kosten tussen de 650 en 1000 euro. Hierbij geeft de interieurstylist ook aankoopadvies. Bij interieuradvies prijzen moet je altijd rekening houden met de hoeveelheid werk voor de stylist en het aantal uren dat de interieurstylist kwijt is aan jouw opdracht. Sommige stylisten kunnen zelfs advies geven over het onderhoud van bepaalde materialen, zoals Belgisch hardsteen onderhoud of hoe hout mooi blijft.

Zo ben je goedkoper uit

Een interieurstylist inschakelen doe je niet zomaar. Als je dit doet wil je dan ook dat dit goed gebeurd. Echt besparen op een interieurstylist raden we dan ook niet aan. Wel is het belangrijk om bij jezelf na te gaan wat er precies nodig is. Een uitgebreid interieuradvies is uiteraard hartstikke leuk, maar is het ook echt nodig. Zijn er niet dingen die je zelf kunt doen? Voordat je dit kunt bepalen is het eerst belangrijk om te weten waar je moeite mee hebt. Vind je het bijvoorbeeld lastig om de juiste kleurencombinaties te vinden, maar gaat het inrichten van je woning wel goed? Vraag dan enkel om kleuradvies. De interieuradvies prijzen voor enkel kleuradvies variëren tussen de 50 en 100 euro, dat scheelt enorm! Bovendien kan je er ook nog voor kiezen om meerdere interieurstylisten met elkaar te vergelijken. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs, maar ook naar het portfolio van de stylist en ga na of er een klik is met die persoon. Wij raden aan om met minstens 3 interieurstylisten om de tafel te zitten en offertes op te vragen. Zo heb je voldoende keuze en is het maken van de beste beslissing kinderspel!

Ben jij na het lezen van dit artikel helemaal op de hoogte van de interieuradvies prijzen van dit moment? Doe dan op voorhand wat onderzoek naar verschillende stijlen en woontrends en bekijk samen met de stylist wat mogelijk

Leave a Response