zaterdag, juli 11, 2020
InterieurWonen

Geef je woning een persoonlijke twist met een lightbox

lightboxen
615views

De lightbox heeft de afgelopen jaren steeds vaker een prominente plek in het huishouden ingenomen. Op Instagram, Pinterest en zelfs Facebook vind je diverse kanalen met leuke ideeën en inspiratie voor de lightbox. Terwijl deze op de markt verscheen als grappige woonaccessoires, zien we dat deze momenteel steeds vaker een grote rol speelt in het gehele interieur. Veel mensen genieten van de creativiteit die ze kunnen gebruiken om de box naar eigen stijl en wens in te vullen.

Ondanks de populariteit zijn er nog steeds mensen die niet op de hoogte zijn van deze trend. Tenminste, wel op de hoogte maar ze weten niet wat het precies inhoudt. Hoe combineer je deze met een interieur en waar je kan deze eigenlijk kopen. Op al deze vragen en meer geven we antwoord in dit artikel.

De lightbox

Wat is een lightbox eigenlijk? Dat is een vraag die nog steeds vaak gesteld wordt. Een lightbox is simpel gezegd een lichtbak met letters. Je kunt meerdere letters en symbolen aanschaffen om zo een bepaald thema aan te geven. Bij iedere lichtbak krijg je standaard de letters van het alfabet mee. Het is vaak wel noodzakelijk om extra setjes te kopen, je hebt immers vaak dubbele letters nodig om woorden te vormen. Daarnaast geeft een lichtbak natuurlijk ook een kleine hoeveelheid licht. Onwijs leuk tijdens de donkere winterdagen of om de lange zomeravonden een beetje extra kleur en gezelligheid te geven.

Een lichtbak kan je tegenwoordig bij vrijwel alle woonwinkels kopen. Het is een zeer betaalbare woonaccessoires, maar toch moet je goed letten op het verschil in de prijzen. Zo is een lightbox bij lightboxen.nl voor een zacht prijsje aan te schaffen, maar zal je zien dat dit bij een dure woonwinkel een heel ander verhaal is. Vergelijk en koop is ons advies!

De mogelijkheden van een lightbox binnen jouw interieur

Met een lightbox heb je talloze mogelijkheden voor jouw interieur binnen handbereik. Doormiddel van de letters, symbolen en leuke plaatjes is het mogelijk om de box op ieder tijdstip een geheel andere uitstraling te geven. Tijdens een verjaardag kan je de box met een persoonlijke boodschap versieren. Gedurende de feestdagen is het mogelijk om Sinterklaas- of kerstthema’s aan te snijden. Niets is te gek! Maar hoe combineer je de lichtbak met jouw interieur gedurende de rest van het jaar? Wij geven je enkele tips:

  • Plaats maandelijks een nieuwe inspirerende quote op jouw lightbox. Een mooi aandenken voordat je de deur uit gaat. Kies voor een quote die jou motiveert om er een mooie dag van te maken of iets waar je kracht uit kunt halen.
  • Plaats persoonlijke boodschappen voor jouw gezinsleden of geliefde. Hoe mooi is het om elke dag wakker te worden en een geweldige boodschap te zien staan? Een gemakkelijke en leuke manier om jouw liefde te laten zien.
  • Plaats de lightbox in de kinderkamer. De box geeft niet alleen een geringe hoeveelheid licht die sommige kinderen nodig hebben om rustig te slapen, maar bied je ook de mogelijk om persoonlijke en lieve berichtjes achter te laten. Slaap kindje slaap!

Leave a Response