dinsdag, oktober 3, 2023
InterieurWonen

Vind een tafel, die bij jouw interieur past!

Vind een tafel, die bij jouw interieur past!

Een tafel moet voldoende plaats geven voor het hele gezin. Zij heeft vaak ook een centrale plaats in huis. Er gebeurt veel aan tafel. Het is een ontmoetingsplek voor alle gezinsleden of huisgenoten. Je eet er samen, komt er samen om te praten, ontvangt er visite die een spel komen spelen enz. Voldoende zitplaatsen aan de eettafel zijn daarom belangrijk. Kies een tafel die praktisch is, bijvoorbeeld een tafel waarvan je het blad kunt uitschuiven, groter kunt maken als er bezoek komt. De eettafel dient bij jouw leefstijl te passen. Er valt veel te kiezen als je ook zoek bent naar een mooie eettafel, klassiek of modern, landelijk of chique, rond of rechthoekig, met een houten blad of een blad van glas. Maar wist je dat de boomstamtafel van Robuustetafels.nl echt de moeite waard zijn? Prachtig om deze te bekijken en wie weet is het wat voor jou!

Een eettafel met karakter

Kies voor een eettafel met karakter als jij vindt dat deze tafel het middelpunt van je woonkamer dient te zijn. Een eettafel die opvalt tussen je andere spullen, of een eettafel die één is met het geheel. Een moderne nieuwe eettafel of een tafel met een landelijke uitstraling die gemaakt is van gerecycled materiaal, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Weet je dat je niet perse vast moet houden aan één bepaalde stijl. Het combineren van diverse stijlen geeft jouw inrichting een eigenheid. Plaats die meubels in jouw huis, waar jij blij van wordt, die praktisch zijn, of waar je een mooie herinnering aan hebt. Geef die oude keukentafel met die praktische lade van je ouders een tweede leven. Een doorleefde eettafel met een verhaal, die je zelf kunt opknappen met een likje verf in de kleuren die in je huidige interieur passen. Voor inspiratie en ideeën kun je prima online terecht. Ook het bezoeken van woonwinkels brengt je op de meest fraaie uitvoeringen van je interieur. Leuk om zelf alles bij elkaar te kiezen. Op die manier creëer jij je eigen stek en ontstaat er geen interieur waarvan er dertien in een dozijn bestaan.  eettafel met karakter

Trots op je zelfontworpen interieur

Waarvan word jij trotser dan van het zelf ontwerpen van je inrichting? Dus……, aan de slag! Breng je ideeën in praktijk en laat je helpen door wat je ziet in woonprogramma`s, online en in de fysieke winkels. Je merkt dan dat kleine veranderingen en aanpassingen in je interieur wonderen kunnen verrichten. Neem bijvoorbeeld die belangrijke en veelgebruikte eettafel, die kun je toch niet wegdenken in jouw huis. Het is het verzamelpunt in huis voor alle bewoners. Een tafel die ontzettend veel gebruikt wordt, om te eten, een spel te spelen, huiswerk te maken, koffie te drinken, te knutselen, te kletsen soms tot in de kleine uurtjes. Deze eettafel verdient daarom een mooie plek in huis. Koop je alleen een eettafel, zorg er dan voor dat de stoelen (die je al bezit) erbij passen, de hoogte van de tafel dient te “kloppen” met de zithoogte van de stoelen voor een goede relaxte houding. Er zijn nog meer punten die de aandacht vragen en waar je even over moet nadenken: een ronde, vierkante of rechthoekige tafel, welke kleur past bij de rest van je inrichting en vergeet niet de maten te nemen zodat er voldoende loopruimte overblijft ook als de stoelen worden gebruikt. Als jij deze tips in acht neemt, loop jij straks trots rond in je zelfontworpen interieur met de eettafel die daar prima bij past.

Leave a Response