maandag, juli 22, 2024
InterieurWonen

Rolgordijnen voor ieder kantoor

Rolgordijnen voor ieder kantoor

Rolgordijnen voor zakelijke gebouwen zoals kantoren komen in verschillende maten, vormen en afwerkingen. De juiste rolgordijnen voor jouw kantoorgebouw kiezen kan soms een zoektocht zijn waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Heb je net dat ene mooie rolgordijn gevonden in de juiste kleur, is deze niet beschikbaar in de benodigde formaten. Als dat al wél het geval is kan het zomaar zijn dat de verdere mogelijkheden voor de afwerking beperkt zijn en je concessies moet doen op functionaliteit en decoratieve uitstraling. Gelukkig kan het ook anders!

Het laten plaatsen van rolgordijnen is een bijzonder praktische en stijlvolle oplossing met veel voordelen. Niet alleen voor kantoren maar ook scholen, hotels, vergaderzalen en andere gebouwen kunnen profiteren van de voordelen van rolgordijnen. Een makkelijke installatie en eenvoudig onderhoud zijn maar twee voordelen, hiernaast kunnen rolgordijnen in verschillende materialen en kleuren op maat worden gemaakt en zijn er veel mogelijkheden als het gaat om de hoeveelheid licht die tegengehouden wordt waardoor er een veelzijdigheid aan keuze is.

De veelzijdigheid van rolgordijnen op maat

Zonlicht heeft een positieve bijdrage op onze energie en de productiviteit maar kan ook belemmerend zijn waneer de zon op ons beeldscherm schijnt en we niets kunnen zien of wanneer het er voor zorgt dat de temperatuur binnen flink stijgt op een warme dag. Dankzij de veelzijdigheid aan textielsoorten die gebruik kunnen worden voor rolgordijnen kun je er voor zorgen dat er toch genoeg licht binnenkomt zonder dat dit in de weg staat van de productiviteit. Daarnaast zijn er ook textielen die voorzien zijn van een aluminium coating aan de achterkant die er voor zorgt dat warmte en zonlicht tegengehouden wordt waardoor de ruimte niet onnodig opwarmt en toch nog zicht naar buiten bestaat. De textielen waar het in dit geval om gaat zijn de “REVOLUTION Metal” en de “Tech S2” die beide een Cradle to Cradle certificering hebben ontvangen. Dit betekent dat je naast de aanschaf van mooie rolgordijnen ook bijdraagt aan een duurzame en milieubewuste samenleving.De veelzijdigheid van rolgordijnen op maat

De rolgordijnen zijn op verschillende manieren verder naar wens af te werken met verscheidene montage mogelijkheden, zijgeleiders en bedieningen. Past een mooi montageprofiel het beste binnen jouw interieur of staat een gesloten, ronde/halfronde of vierkante cassette beter? Voor een volledige afwerking kun je kiezen voor een profielgeleiding wanneer je de open draadgeleiding niet mooi vindt. En om nog meer gemak te bieden kun je kiezen voor een elektrische bediening, deze kan per rolgordijn of met meerdere aan elkaar gekoppeld zodat je een reeks gordijnen in één keer kunt openen en sluiten.

Professionele rolgordijnen zijn niet alleen mooi en praktisch maar gaan veel verder waar de meeste anderen ophouden.

Voor meer info, bezoek: https://mnprojecten.nl/

Leave a Response