dinsdag, oktober 3, 2023
TuinWonen

Nou breekt mijn tuinklomp!

tuinklompen

Je zal het misschien niet verwachten, maar de klomp is een ware rage aan het worden. Hoe een aantal jaren geleden bijna niemand ooit klompen had gedragen, zijn er nu steeds meer mensen in het bezit van dit handige schoeisel. Eén plek waar ze tegenwoordig steed vaker gedragen worden is bijvoorbeeld in de tuin. Dit is niet zonder reden. Lees hier alles over de nieuwe moderne en de retro tuinklompen.

Waarom tuinklompen?

Iemand die nog geen ervaring heeft met klompen, zal zichzelf misschien afvragen waarom hij of zij in hemelsnaam klompen zou gaan dragen in de tuin. nou, schets dit beeld eens voor jezelf: je bent druk bezig in de tuin. Je geeft de planten water en graaft nog wat kuilen voor de nieuwe plantjes. Nadat je klaar bent doe je je schoenen uit en kruip je op de bank. Zo, het zit er weer op voor vandaag. Dan zie je het; je nieuwe schoenen helemaal onder de modder. Die worden nooit meer zo schoon als voorheen. Had je tuinklompen gedragen, waren ze binnen een minuut weer blinkend schoon geweest. Dit is maar 1 van de vele voordelen van tuinklompen.

Voor- en nadelen

Zoals hierboven al te lezen was, zijn tuinklompen dus ontzettend eenvoudig schoon te houden. Je poetst het vuil er zo van af. Het onderhoud is dus erg eenvoudig, maar dat is niet alles. Het gebruiksgemak speelt ook een grote rol in de aantrekkelijkheid van deze van oorsprong boerse schoenen. Je schuift er zo in met je voet en nadat je klaar bent, trap je ze ook zo weer uit; hoe handig! De tuinklomp biedt de perfecte combinatie tussen steun aan de voeten en draagcomfort. Wat zijn dan de nadelen? Eigenlijk weinig tot geen. Vroeger was het zo dat de klompen een minder aantrekkelijk uiterlijk hadden volgens sommige, maar dat is al lang niet meer van deze tijd. Vandaag de dag zijn er honderden varianten met de meest vrolijke kleuren, zodat er voor ieder wat wils is.

waarom tuinklompen

Merken

Als je overtuigd bent en gaat zoeken naar een paar tuinklompen, kijk dan zeker naar merken als Aigle en Dunlop. Dit zijn merken die al een lange tijd bestaan en keer op keer hebben bewezen dat ze enkel kwaliteit afleveren. De klompen van deze merken zijn duurzaam en zien er ook nog eens erg leuk uit. Wat wil je nog meer? Bij Dunlop kun je terecht voor de wat originelere klomp, terwijl Aigle het anders aan heeft gepakt. Bij Aigle vind je een assortiment met gekleurde klompen. Dus of je nu een onopvallende klomp wil of juist eentje die eruit springt, bij deze aanbieders zit je altijd goed. Geen klompen in de tuin nodig, maar wel voor andere momenten? Er is voor iedere situatie een klomp.

Leave a Response