dinsdag, oktober 3, 2023
InterieurWonen

Meubels en woonaccessoires gemaakt van auto onderdelen

Meubels en woonaccessoires gemaakt van auto onderdelen

Nieuwe auto onderdelen koop je op onderdelenshop24.com. Als je dat gedaan hebt dan denk je vast dat de oude auto onderdelen geen functie meer hebben, maar dat heb je mis! Oude auto-onderdelen kun je namelijk creatief omtoveren tot fantastische, modieuze meubelstukken en woonaccessoires en ze zo een tweede leven geven. Meubels en accessoires voor in huis gemaakt van auto onderdelen zijn erg geliefd en populair. Ga je zelf niet aan het klussen en knutselen met de oude auto onderdelen die je nu overhebt na het repareren van je auto met de nieuwe onderdelen, maak er dan een kunstenaar in je omgeving blij mee. Vraag even rond en je bent zo je oude onderdelen kwijt, weggooien kan altijd nog.

Gebruik auto-onderdelen in je interieur

De mogelijkheden die je hebt om auto onderdelen te gebruiken om je interieur te verfraaien zijn ontelbaar. Denk bijvoorbeeld aan nummerplaten die gebruikt worden als muurdecoratie en lampen gemaakt van de mechanische delen van een auto. Ook bloembakken en stoeltjes van autobanden kom je geregeld tegen.

Van de roestige motorkap tot het kleinste auto-onderdeeltje

Als je rondkijkt op het internet en zoekt op kunst en accessoires gemaakt van auto-onderdelen dan zal je jezelf ongetwijfeld verbazen. Soms is het onderdeel dat gebruikt is zo bewerkt dat het niet eens meer zichtbaar is dat het een gedeelte van een auto was. Bij andere onderdelen is het juist wel een heel herkenbaar auto-onderdeel en dat maakt de nieuw gemaakte accessoire juist heel bijzonder. Denk maar eens aan een wijnrek gemaakt van een oud motorblok, of een bankje gemaakt van de achterbank en de kofferbak. Maar ook kleinere auto-onderdelen krijgen een tweede leven. Van de bougies van een auto kunnen bijvoorbeeld vrolijke poppetjes en dierfiguren gemaakt worden en van de schroeven, boutjes, ringen en radertjes prachtige schilderijen.

Zelf woonaccessoires en kunst maken voor in je interieur met auto onderdelen

Wil je zelf de onderdelen van je auto in je interieur verwerken, dan kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Met allerlei verschillende auto onderdelen is namelijk wel wat leuks te verzinnen. Voor je jouw kunstwerk, meubelstuk of woonaccessoire gemaakt van oude auto onderdelen in huis presenteert, is het wel verstandig om deze goed te reinigen. Dit voorkomt nare olieachtige luchtjes in huis. Overleg natuurlijk ook even met je medebewoners. Smaken verschillen, wat jij mooi vindt kan jouw partner als afschuwelijk omschrijven. Het is zonde dat er een echtscheiding ontstaat door oude auto onderdelen toch?

Nog enkele voorbeelden omdat ze zo leuk zijn!

Heb je niet enkele auto onderdelen tot je beschikking maar een gehele sloopauto en wil je daar iets leuks mee doen voor in jouw interieur? Zaag dan de neus van de auto af en demonteer de onderdelen die erin zitten. Sluit de koplampen aan op het lichtnet en plaats de voorkant van je auto tegen de muur. Je hebt een fantastische lichtgevende sitetabel gemaakt! Maak van een autostoel een stoere gamestoel voor je zoon, en stiekem ook een beetje voor jezelf natuurlijk. Voor nog meer mooie mannelijke woonaccessoires gemaakt van auto onderdelen moet je gewoon even kijken op de website van Specialmasterpieces.com

Leave a Response