maandag, juli 22, 2024
Wonen

Lege kamers in huis? Zo vul je ze op!

Lege kamers in huis? Zo vul je ze op

Zijn de kinderen het huis uit of is er eigenlijk altijd al een lege kamer in huis geweest? Dan is het natuurlijk zonde om van die ruimte helemaal geen gebruik te maken. Zelfs als je verwacht dat je deze in de toekomst wél gaat gebruiken, hoeft deze in de tussentijd natuurlijk niet leeg te staan. Door alle ruimte in huis te benutten zal je immers merken dat er meer mogelijk is dan je ooit had gedacht. Maar hoe vul je deze ruimtes op? Zet je klakkeloos wat spullen in een kamer of zorg je er voor dat deze kamer een waardevolle functie in huis kan vervullen? Wanneer je kiest voor dat laatste, helpen wij jou graag op weg!

Werk- of studeerkamer

Steeds meer Nederlanders werken vanuit huis. Als ondernemer ben je waarschijnlijk dagelijks druk met online marketing, de omzet verhogen en je bedrijf verder op poten zetten. Zelfs als de online leadgeneratie door Team Nijhuis wordt uitgevoerd, blijft er voor jou nog veel over om te doen. Dat vraagt dan ook om een rustgevende werkplek waar je al je werkzaamheden efficiënt kunt verrichten. Vaak maken mensen de fout om ergens binnen de leefruimte van hun woning plaats te nemen. Hierdoor zal de werkefficiëntie echter teruglopen omdat er te veel afleiding is. Het is daarom beter om van één van de lege kamers in huis gebruik te maken en deze om te toveren tot werkruimte. Daar is niet veel voor nodig. Een fijn bureau en voldoende opbergruimte is voor de meeste werkzaamheden al voldoende. Bovendien krijgt de kamer zo een waardevolle functie binnen de woning.Werk- of studeerkamer

Extra me-time

In de drukte van de alledaagse dag is het heerlijk om even wat tijd voor je zelf te kunnen nemen. Een lege kamer kan daar zeker aan bijdragen. Plaats hier een comfortabele bank en gebruik rustgevende kleuren. Ook kan je er voor kiezen om hier extra boeken of andere spullen te plaatsen die jou wat extra rust kunnen bieden. Even rustig zitten en tot jezelf komen en je kunt er weer tegenaan. Heerlijk zo’n extra kamer waar verder geen gebruik van gemaakt wordt!

Laat je creativiteit de vrije loop!

Ben je enorm creatief en vind je het heerlijk om te knutselen, te verven, te tekenen of iets anders creatiefs te doen? Maak dan van die lege ruimte een ware studio waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Even niet denken aan de dingen die je voor je werk moet doen of de strubbelingen in het huishouden. Gewoon even een momentje voor jezelf en genieten van jouw hobby. Gratis een seo check laten uitvoeren, die ene klant bellen of zaken omtrent de school van je kids regelen zal op dat moment gewoon niet in je opkomen. Even rust om er daarna weer tegenaan te kunnen.

Wil je direct goed van je eigen creativiteit gebruik maken? Neem dan zelf de muren onder handen of maak eigen meubels & accessoires om de studio een persoonlijk tintje te geven. Wedden dat je binnen no-time nog meer ruimte voor jouw hobbykamer kunt gebruiken?

Leave a Response