vrijdag, december 4, 2020
SlaapkamerWonen

Ganzendons dekbed kopen? Dit zijn de grootste voordelen

Ganzendons dekbed kopen

Je bed is een van de heiligste plekjes in huis. Daar ontspan je, rust je uit en kan je weer even helemaal opladen. Het is dan ook heel logisch dat je matras comfortabel moet zijn en je rug moet ondersteunen. De dekens moeten warm genoeg zijn maar ook zacht aanvoelen. Met een donzen dekbed weet je zeker dat je slaapt in een comfortabel bed waar je ook geniet van de warmte. Ben je nog op zoek naar een donzen bed, ontdek dan de verschillende voordelen van dit beddengoed.

Zo licht als een veertje

Een van de beste voordelen is dat de vulling van je dekbed zo licht mogelijk moet zijn. Met een ganzendons dekbed weet je zeker dat de dekens licht en zacht aanvoelen. De veren hebben het vermogen om warmte vast te houden. Hierdoor zijn er minder veren nodig in het dekbed en blijf je altijd warm onder de dekens.

Vergelijk je het aantal donzen ganzenveren met wol dan heb je een kilo minder donzen ganzenveren nodig dan wol. Door de donzen vulling blijf je altijd warm en geniet je van een constante temperatuur. Als je dan gaat slapen wil je wel dat je dekens en kussens zacht en licht aanvoelen. Met een donzen vulling weet je zeker dat je altijd geniet van zacht beddengoed. Wat zal je heerlijk slapen met deze vulling.

Natuurlijk materiaal

Een ander groot voordeel van een ganzendons dekbed is dat het gemaakt is van natuurlijk materiaal. Het natuurlijke materiaal is afkomstig van ganzen en eenden. De materialen zijn goed isolerend en vochtregulerend. Dons neemt geen vocht op, daarom zal huisstofmijt er niet in voorkomen. Door dit materiaal is het niet broeierig of warm wat bacterievorming weer tegengaat. Voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt is dit een geweldige oplossing.Natuurlijk materiaal ganzendons dekbed

Onderhouden van dit beddengoed

Het is goed om je beddengoed regelmatig te verschonen en je dekens en hoezen te reinigen. Met een donzen dekbed is dit een ander verhaal. Een donzen dekbed hoef je maar één keer in de vier jaar te wassen. Het is wel nodig om het dekbed regelmatig te luchten en goed op te schudden. Was het beddengoed niet zelf maar laat het wassen in een speciale wasserij.

Lang plezier van

Van een donzen dekbed heb je ontzettend lang plezier. Dit beddengoed blijft je al die jaren een luxe gevoel geven als je in bed stapt en houd je ook nog warm. Als je er goed voor blijft zorgen gaat dit dekbed wel tien jaar mee. Laat je dekbed regelmatig luchten en blijf het opschudden. Het voordeel is dat je het dekbed dus maar twee keer laat reinigen in deze periode.

Een ganzen donzen dekbed is een aanwinst voor je slaapkamer. Het dekbed geeft je altijd warmte, voorkomt allergische reacties en voelt altijd licht en comfortabel aan. Een donzen dekbed gaat daarnaast ook nog eens heel lang mee, door er goed voor te zorgen heb je er lang plezier. Geniet jij voortaan ook van dit heerlijke luxe beddengoed?

Leave a Response