dinsdag, oktober 3, 2023
Wonen

Meer afscheiding in je woning met een kamerscherm

Wandscherm

Woon je in een klein huis, zoals een studio? Je hebt dan misschien het gevoel dat je slechts in één kamer bent. Bovendien heb je dan minder privacy. Een kamerscherm is dan een mooie oplossing, want met een kamerscherm creëer je een aparte ruimte. Met een kamerscherm zorg je dus voor meer afscheiding in je woning. Je hebt de ruimte in je woning opgedeeld. Zo heb je gezorgd voor meer privacy en voor meer sfeer.  Het opsplitsen van een ruimte met een kamerscherm is niet duur. Je kunt een ruimte ook opsplitsen door een vaste muur te plaatsen, maar dan ben je direct veel geld kwijt. Het niet vaste kamerscherm heeft als voordeel dat je het kamerscherm overal kunt gebruiken waar je maar wilt. Je kunt een kamerscherm ook gebruiken als de ruimte groter is. In die ruimte kun je ook twee kamerschermen gebruiken.

Inkijk belemmeren 

Met een kamerscherm kun je niet alleen zorgen voor meer privacy en meer sfeer. Wellicht heb je last van inkijk door een raam, bijvoorbeeld vanaf de straatkant of omdat er aan de voorkant van je woning een flat staat. Met een kamerscherm kun je de inkijk door een raam belemmeren. Mensen kunnen dan niet ongevraagd meekijken als je bijvoorbeeld lekker ligt te slapen. Heb je een kamerscherm in je slaapkamer? Dan kun je achter dit kamerscherm omkleden. je kunt het kamerscherm onder ander gebruiken als er een vriendin komt logeren of als degene in de slaapkamer (nog) niet je partner is.

Een rommelhoek verbergen

Heb je wellicht een rommelhoek in jouw kleine huisje. Ook dan kun je een kamerscherm prima gebruiken, want met een kamerscherm kun je die rommelhoek perfect verbergen. Het uit het zicht houden van rommel, zoals het speelgoed van je kinderen of je strijkspullen, geeft je veel rust. Het zien van rommel geeft onze hersenen meer prikkels, met als gevolg dat onze hersenen er stress van krijgen. Door een kamerscherm voor de rommel te zetten kan stress dus worden voorkomen.

Een mooie en handige opbergplek voor schoenen

Rondslingerende schoenen in je huis, of ze nou allemaal van jezelf zijn of ook van anderen, ze zijn erg vervelend. Het aanschaffen van een mooi schoenenrek oftewel een schoenencarrousel is dan een mooie oplossing, want een schoenenrek geeft overzicht en zorgt er bovendien voor dat je gangkast, kledingkast of zolder een veel meer opgeruimde indruk maakt. Op zoek naar een mooie en handige opbergplek voor jouw schoenen? Koop dan een schoenenrek. Gelukkig hoeft een schoenenrek niet duur te zijn. Het schoenenrek kun je bijvoorbeeld in de gang of in jouw inloopkast zetten. Heb je veel schoenen? Dan kun je een schoenenrek aanschaffen waarin je tot wel 48 schoenen kwijt kunt. Dit schoenenrek heeft een frame van ijzer. Je kunt dit schoenenrek dus niet zomaar stuk krijgen. Omdat je de niveaus kunt verstellen, kun je op dit schoenenrek verschillende maten schoenen kwijt. Ben je op zoek naar een klein schoenenrek? Aangeraden wordt om dan een klein, gemakkelijk te monteren schoenenrek aan te schaffen. Dit van MDF gemaakte schoenenrek kun je ieder seizoen een vrolijk nieuw kleurtje geven, waardoor dit schoenenrek altijd bij de tijd blijft. 

 

 

 

Leave a Response