maandag, juli 22, 2024
AlgemeenTuin

Wat te doen als je niet genoeg ruimte hebt om je e-bike te stallen?

Wat te doen als je niet genoeg ruimte hebt om je e-bike te stallen?

Het is een goed idee jouw e-bike op een droge plek en uit het zicht van eventuele fietsendieven op te bergen. Maar wat doe je als je geen schuurtje hebt om de fiets in te stallen? Als je een heel hippe e-bike hebt kan je je fiets op een slimme manier in je interieur verwerken.

 

Hoe creëer je ruimte voor je e-bike?

Hang een haak aan de muur en hang je fietswiel hierin. Een fiets heeft veel minder ruimte nodig als je hem op het achterwiel zet. Je zet hem dan als het ware omhoog tegen een muur. Heb je een achterwiel met een spatbord dan is het handig om een blokje op de vloer te monteren zodat je achterwiel daarop kan rusten. De fiets komt zo een stukje van de vloer af. Je beschadigt het spatbord van de fiets dan niet.

 

Je kan ook een steun aan de muur maken waar je de fiets aan op hangt. Dit is vooral heel handig als je een fiets met een bovenbuis hebt, een mannenfiets dus. Er zijn verschillende systemen in de handel hiervoor. Je kan zo’n systeem aanschaffen maar je kan natuurlijk ook een fietslift heel makkelijk zelf maken. Met wat katrollen en een touw hijs je de fiets zo omhoog. Je kan de fiets ook makkelijk in een trappengat aan een fietslift hangen. Heb je toevallig een ruime hal dan kan je een kleine kast timmeren waar je fiets inpast. Bedenk dat als je de accu van de fiets haalt de e-bike een stuk lichter wordt, en je geen zware fiets hoeft op te hijsen.

 

Maak een overdekte fietsenstalling

Is het niet mogelijk om je fiets binnen te stallen, maak dan een kleine overdekte fietsenstalling. Je hebt aan een ruimte van 1,5 meter hoog en 2 meter lang al voldoende. Zorg ervoor dat je de ruimte af kan sluiten met een degelijk slot of maak de fiets vast aan een anker in de muur. Hou voor de aankoop rekening met de ruimte die je hebt. Als je moet kiezen om de fiets op te hangen kan je beter een e-bike kopen die niet zo zwaar is. Je kan er ook voor kiezen een opvouwbare e-bike kopen.

 

Bekijk ervaringen van andere klanten van Amslod

Wil je een mooie elektrische fiets met middenmotor kopen dan moet je beslist op Amslod.nl kijken. Deze fabrikant heeft zeer mooie fietsen voor een kleine prijs. Omdat je de e-bike direct bij de fabrikant koopt kan je de fiets wel tot 40% goedkoper aanschaffen dan bij een fietsenwinkel.

Natuurlijk ben je benieuwd naar klanten reviews Amslod fietsen.

Er zijn een hoop tevreden klanten die de aankoop van een Amslod fiets alleen maar toejuichen. Ook is men zeer te spreken over de garantie en de klantenservice van dit merk.

 

Wil je een proefrit maken op een e-bike dan kan je eenvoudig een afspraak inplannen op de website van Amslod. Er komt dan een medewerker bij jou langs zodat je eerst de fiets uitgebreid kan testen. De medewerker zal al jouw vragen over de e-bike beantwoorden zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je nog meer informatie over dit leuke bedrijf weten? Bekijk dan de ervaringen van klanten die jou voorgingen. Hier kan je Amslod elektrische fiets ervaringen bekijken.

Leave a Response