donderdag, augustus 5, 2021
InterieurWonen

Hier scoor jij trendy rolgordijnen

Hier scoor jij trendy rolgordijnen

Nu de dagen weer langer licht zijn, kunnen we het voorstellen dat jij graag goede en trendy rolgordijnen wil die het licht langer buiten houden. Niemand wil namelijk om 6 uur in de ochtend gewekt worden door de felle zon. Maar hoe vind je nou de perfectie rolgordijnen die er ook nog eens hip uitzien en op maat gemaakt worden? Wij hebben voor jou de oplossing! Bij Decorette scoor jij rolgordijnen op maat die het licht buiten houden of juist binnenlaten en er trendy uitzien. De keuze is reuze dus wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet hoe jij trendy rolgordijnen op maat kunt vinden.

Er bestaan verschillende soorten rolgordijnen op maat. Je hebt effen rolgordijnen, patroon rolgordijnen, duo rolgordijnen, velux rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en raamdecoratie. Wij lichten er drie uit en geven je een aantal tips.

Velux rolgordijnen

Zoek jij rolgordijnen op maat voor Velux dakramen? Bij Decorette kun je Velux rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen shoppen. Er is een ruim assortiment rolgordijnen op maat voor Velux dakramen, zodat je altijd slaagt. Ze hebben Velux rolgordijnen in alle soorten en maten. En je bent zelf de baas met het licht in huis dankzij de verduisterende rolgordijnen op maat. Vind je het lastig om online een rolgordijn op maat te vinden voor je Velux dakraam? Dan kun je ook langskomen in de winkel. De specialisten helpen je graag met het uitzoeken van het perfecte rolgordijn op maat.

Verduisterende rolgordijnen

Kun jij geen genoeg krijgen van je slaap en irriteer je je mateloos aan het zonlicht in je kamer? Dan is een verduisterend rolgordijn op maat perfect voor jou. Er zijn verschillende soorten verduisterende rolgordijnen, dus voor ieder wat wils. Met verduisterende rolgordijnen op maat zorg je dat je slaapkamer donker blijft. Dat is belangrijk, want een donkere kamer zorgt voor de aanmaak van melatonine, die ervoor zorgt dat je gaat slapen. Er bestaan verschillende soorten verduisterende rolgordijnen op maat:

  • Witte verduisterende rolgordijnen op maat
  • Zwarte verduisterende rolgordijnen op maat
  • Grijze verduisterende rolgordijnen op maat
  • Taupe verduisterende rolgordijnen op maat
  • Roze verduisterende rolgordijnen op maat
  • Groene verduisterende rolgordijnen op maat
  • Print verduisterende rolgordijnen op maat

Er is dus genoeg keuze in verduisterende rolgordijnen! Alle verduisterende rolgordijnen zijn op maat gemaakt zodat ze naadloos aansluiten op jouw raam.

Duo rolgordijnen

Twijfel je of je verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen wilt? Dan is een Duo rolgordijn wat voor jou. Dit zijn rolgordijnen op maat die deels verduisterend zijn en deels lichtdoorlatend. Zo krijgt jouw slaapkamer een speels effect door het duo rolgordijn. Wil je je kamer verduisterend hebben? Dan kun je de rolgordijnen zo instellen dat alle verduisterende stroken overlappen. En hetzelfde geldt voor de lichtdoorlatende stroken. De duo rolgordijnen bij Decorette zijn op maat gemaakt voor elk raam. Ideaal! Er zijn ook verschillende kleuren duo rolgordijnen te verkrijgen.

Er zijn nog veel meer soorten en maten rolgordijnen op maat. We hebben hierboven drie soorten rolgordijnen uitgelegd en hopelijk geeft jou dit een beter beeld van de soorten rolgordijnen en de voor- en nadelen ervan. Succes!

 

Leave a Response