zaterdag, december 3, 2022
AlgemeenKeukenWonen

3x Laten weten dat je om iemand geeft

Bloemen

Of je nou een goede vriend hebt die al jaren voor je klaar staat. Of een vader die toch echt de liefste vader is van de hele wereld. Aan wie je ook wilt laten weten dat je om hem of haar geeft, een kleine verassing is altijd fijn. Voor de ontvanger, maar ook voor degene die het geeft. Het is waar wat ze zeggen, geven is nog veel leuker dan krijgen. Onverwachte verassingen zijn altijd een leuk idee. In deze blog geven je wat toffe ideeën die je kan toepassen op iedereen in je leven die je in het zonnetje wilt zetten. Lees dus snel verder om erachter te komen, hoe je op een eenvoudige manier een beetje liefde kunt geven.

·       Een fleurig bosje

Een mooi bos met bloemen is altijd een fantastisch idee. Bloemen zijn namelijk erg divers, je kunt er dus alle kanten mee op. Je kan kiezen uit ontzettend veel diverse kleuren en soorten. Zo heb je altijd een bos die past bij degene die het ontvangt. Ga voor gewilde kleuren van de ontvanger of bloemsoorten voor een persoonlijk boeket. Je kunt ook bloemen laten bezorgen, lekker makkelijk, neem daarvoor een kijkje op boeketcadeau.nl. Daar vind je verschillende boeketen, dus misschien ook wel eentje voor een geliefde in jouw leven.

·       Een kaartje is nog lang niet ouderwets

Wanneer sturen we nou nog kaarten? Bijna nooit toch? Zonde eigenlijk! Misschien met een enkele verjaardag word een kaart gestuurd, maar daar houdt het ook alweer vaak bij op. Stuur dus vooral spontaan eens een keer een kaartje. Je kan ook zelf kaartjes online ontwerpen voor een nog persoonlijkere boodschap. Dit kan bij verschillende sites. Zo kan je quotes of afbeeldingen toevoegen voor een persoonlijke kaart.

·       Zelfgemaakt is altijd goed

Als je zelf iets maakt is het nog tien keer mooier om te krijgen. Je krijg niet alleen een cadeau van iemand, maar diegene heeft er ook nog tijd ingestopt. Super lief dus. Buit je hobby’s dus vooral uit. De ontvanger zal hoe dan ook ontzettend gelukkig worden van jouw zelfgemaakte cadeau.

Dit waren onze drie manieren, om je geliefden te laten weten dat je van ze houd.

Leave a Response