dinsdag, oktober 3, 2023
TuinWonen

Zwembad in de tuin

intex zwembad opblaasbaar

Het voorjaar is weer begonnen en we verheugen ons op een warme, lange zomer. Vooral voor kinderen is het heerlijk om met warme dagen met water bezig te zijn. Een klein zwembadje aanschaffen en de kids zijn voor een uurtje tevreden. Maar jijzelf dan? Als volwassen persoon vindt je het natuurlijk ook prettig om af te koelen tijdens hete, droge dagen. De oplossing is een zwembad in de tuin. Een opblaasbaar of opzet zwembad wel te verstaan. Intex heeft op het gebied van deze zwembaden, ruime keus. Ben je in het bezit van een flinke tuin schaf dan een zwembad aan waar je met je hele gezin in kan!

Opblaasbare Intex zwembaden

Opblaasbare intex zwembaden zijn ideaal om te gebruiken in eigen tuin. Voor iedereen een betaalbaar zwembad en genieten van alle luxe die dat met zich meebrengt. In pakweg een half uurtje heb je een flink zwembad staan waar je uit eigen kraan water in laat lopen. Het duurt even voordat het bad vol is, maar dan kan de pret beginnen. Jong en oud kan genieten van een heerlijke duik en verkoeling zoeken na een intensief zonnebad. Wist je dat je sneller bruin wordt met water in de buurt? Zonnen, dompelen, zonnen en dan weer dompelen in je eigen zwembad. Heerlijke verkoeling voor je warmgestoofde huid. Geen dure uitstapjes meer naar zwembad of strand, maar genieten van je eigen zwembad in je eigen tuin!

Opblaasbare Intex zwembaden

Het juiste zwembad aanschaffen

Bij de aanschaf van een zwembad is het verstandig om er op te letten dat de randen stevig zijn, zodat er gemakkelijk tegenaan kan worden geleund. Het moet niet zo zijn dat er bij het leunen water over de rand wegloopt. Een opzetbad van Intex heeft stevige randen van metaal, waar je comfortabel tegenaan kunt zitten.

Voordelen van een Intex zwembad

Een opzetzwembad bespaart kosten. Je hoeft niet meer met de kids naar het gemeentezwembad, wat zo maar voor 4 personen 25 euro entree scheelt. Een opzetzwembad heb je in een warme zomer dus snel terugverdiend. Zodra het zwembad in de tuin staat heb je direct een vakantiegevoel. Ook volwassenen hebben profijt van een opzetzwembad. Je kunt er heerlijk in wegsoezen en als ultieme afkoeling gebruiken. De ondergrond moet wel egaal zijn. Het meest ideale is een opzetzwembad op een stukje gras plaatsen. De ondergrond is dan stevig maar toch niet zo hard als een stenen terras.
Intex zwembaden zijn er in verschillende formaten. Er zijn opblaasbare baden, maar de zwembaden met een metalen frame zijn sterk en je hebt er jaren plezier van. De ronde baden zijn verkrijgbaar in maten waar 500 tot 1000 liter water in kan. Deze zwembadjes zijn voor kinderen vanaf 3 jaar geschikt. Wel zaak dat je altijd in de buurt van je kind blijft als deze in je eigen tuin gaat “zwemmen”. Een paar opblaasbare bandjes voor de armen, is voor de kleintjes geen overbodige luxe.

20.000 Liter bad

Intex heeft ronde baden waar meer dan 20.000 liter water in past. Dan heb je ook echt wat in je tuin staan. Bestaat je gezin uit wat grotere kinderen dan zijn ze niet meer uit je tuin weg te slaan. Heerlijk met vriendjes en vriendinnen op een warme woensdagmiddag spelen in je eigen zwembad.

Opzetzwembad

De opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in rechthoekige vorm. Deze baden hebben een frame van metaal en zijn duurzaam en erg sterk. Een van de grotere baden die je zou kunnen aanschaffen, is ruim 5 meter en voorzien van een zandfilterpomp. Ben je van plan een grote Intex aan te schaffen, zorg dan voor een deugdelijke pomp die het water schoon houdt. Kijk voor meer informatie over deze zwembaden verder op de website en schaf vóórdat de echte warmte begint een bad aan. In 2018 hadden we een erg warme zomer en waren de zwembaden snel uitverkocht.

Leave a Response