dinsdag, oktober 3, 2023
InterieurWonen

Uw thuisnetwerk op orde met een 10 inch patchkast

Waarvoor heeft u een 10 inch patchkast nodig? Het is tegenwoordig vrij gebruikelijk om niet alleen vanuit een kantooromgeving te werken maar er wordt door steeds meer mensen ook regelmatig vanuit huis gewerkt. Hierdoor moet ons thuisnetwerk aan steeds hogere eisen volden omdat wij op een betrouwbare en stabiele netwerkverbinding zijn aangewezen. Naast kwalitatief hoogwaardige netwerkbekabeling en goed werkende netwerk componenten, zoals patchpanels of Ethernet switches, is overzicht in uw netwerk van uiterst belang.

Eén centrale punt voor uw netwerk

Overzicht bereikt u het beste met een speciale patchkast. Voor kleinere (thuis-) netwerken bieden wij 10 inch producten aan. De 10 inch patchkast kent alle gemakken van de grotere welbekende 19 inch patchkast die voornamelijk voor middelgrote en grote netwerkinstallaties wordt gebruikt. Echter neemt de 10 inch patchkast veel minder ruimte in beslag dan de 19-inch variant.10 inch patchkast

Efficiënt werken

De 10 inch patch kasten beschikken aan de binnenkant van de kast over 10 inch profielen waarin de bijpassende 10 inch accessoires met speciale bijgeleverde kooimoeren eenvoudig kunnen worden bevestigd. Als alle netwerk onderdelen een vaste plek hebben, wordt de installatie en het onderhoud van uw netwerk sneller en eenvoudiger.

Voor elk wens de passende patchkast

De 10 inch serverkasten zijn in een hoogte van 4U tot 15U beschikbaar. Welke hoogte heeft u nodig? Dit berekend u eenvoudig door alle netwerk componenten op te meten en de hoogtes bij elkaar op te tellen. De hoogte van 10 inch of 19 inch apparatuur wordt vaak al in U’s aangegeven. 1U is omgerekend 4,445 cm. Er wordt geadviseerd, voor zover dit mogelijk is , extra leegruimte in uw patchkast mee te berekenen. Mocht u in de toekomst uw netwerk willen aanpassen of uitbreiden, het nieuwe apparatuur ook in uw netwerkkast past.

10 inch serverkasten zijn uitgevoerd met een glasdeur aan de voorkant en een gesloten stalen achterdeur. Naast het veiligheidsglas zijn perforaties in de frontdeur aangebracht, die voor een betere passieve luchtcirculatie in uw patchkast zorgen.

Leave a Response