maandag, mei 10, 2021
duurzaamWonen

Nieuwe hints om in je huis te voegen

Nieuwe hints om in je huis te voegen

Als het op interieur aankomt, blijft het zichzelf altijd vernieuwen. In ieder geval, er blijven altijd weer nieuwe trends komen. Daardoor blijft interieur ook zo leuk. Elk jaar veranderen mensen hun hele interieur weer. Niet alleen de meubels, maar ook de kleuren en structuren in huis. Mocht je geen tijd en geld hebben voor een complete make-over, dan kan je ook beginnen met deze subtiele hints om toe te voegen in je huis. Op die manier heb je toch het gevoel van vernieuwing en houd je de interieurverandering een beetje binnen het budget. Deze tips zijn voor zowel binnen en buiten en de zomer en winter. Voeg je deze hints toe in je huis, ben je gelijk klaar voor het hele jaar. Daarnaast kan je natuurlijk altijd kleine veranderingen maken. Decoratie hier, ander kleurtje daar. Het blijft leuk.

Luxe schaduwdoek in de tuin

Een mooie tuin met een gezellige grote tafel en veel mensen over de vloer. Het zonnetje schijnt, maar iedereen heeft het lekker koel. Dat kan alleen met een schaduwdoek rechthoek. Met één mooie grote schaduwdoek creëer je schaduw voor de gehele tafel of het terras. Met een fijne schaduwdoek kan je in hartje zomer lekker buiten zitten zonder al te veel te hoeven zweten. Nodig gezellig wat vrienden of familie uit om bij jouw in de tuin te komen eten. Gaat het ineens miezeren? Dan zitten jullie ook nog droog! De schaduwdoek geeft tijdens de zonuren een luxe uitstraling over de tafel of het terras. Geniet van de warmte zonder dat je je druk hoeft te maken over hete stoelen of een verbrande huid.

Elektrische haard

Diezelfde warmte is altijd welkom als het buiten koud is en de winter in volle gang is. Sinds een aantal jaar zijn elektrische open haarden steeds populairder aan het worden. Dit jaar kan je er echt niet meer omheen. Een elektrische haard is de trend van het moment. Het is makkelijk. Het is stijlvol. Het is duurzaam. Net zoals alle nieuwe elektrische apparaten is hier goed over nagedacht. Met een elektrische haard kan je flink wat geld besparen op je energierekening, maar het toch lekker warm hebben in huis. Daarnaast ziet deze elektrische haard en hartstikke mooi uit in een modern huis en een frisse inrichting.

Warmtelamp buiten

Net zoals je het in de winter binnen graag warm hebt, is het ook belangrijk dat je het buiten warm kan hebben in de winter. Dat bereik je niet alleen met een warme jas, maar het is ook heerlijk om van je tuin te kunnen genieten als de dagen kouder worden. Dat kan gemakkelijk met een warmtelamp buiten. Je hebt ze vast wel eens op het terras gezien. Iedereen zit heerlijk warm rond de rode warmtelamp en de kou lijkt nergens gevoeld te kunnen worden. Dat wil je natuurlijk zelf ook in je achtertuin. Je kan deze warmtelamp gemakkelijk installeren. Binnen één middag kan je al genieten van de warmte en gezelligheid in je tuin. Tijd om weer naar buiten te gaan.

Leave a Response