maandag, juli 22, 2024
InterieurWonen

Het begint een trend te worden: PVC vloeren!

pvc vloeren trend slaapkamer

Pvc vloeren… waar we voorheen hier nog nooit van gehoord hadden, zijn deze vloeren inmiddels niet meer uit de woontrends weg te denken. Het aanbod in vloeren is altijd al ontzettend groot geweest. Laminaat was lange tijd een ware publiekslieveling, anno 2019 wordt deze van zijn troon gestoten door de pvc vloer. Deze vloeren zijn ongekend populair bij het grote publiek en naar verwachting zal deze populariteit de komende jaren alleen nog maar toenemen. Het begint een ware trend te worden, dat is duidelijk. Maar weet je ook waarom? Ben je nog niet overtuigd en wil je meer weten over de voordelen van een vloer van Pvcvloeren.nl? Wij zetten een aantal voordelen voor jou op een rijtje.

Betaalbaar

Een nieuwe vloer is allesbepalend voor de uitstraling van je woning. Deze legt immers, samen met de wandbekleding en de gordijnen, de basis voor ieder interieur. Je wilt uiteraard wel dat deze basis klopt. Toch worden de meeste mensen vaak weerhouden door het prijskaartje van een nieuwe vloer. Een nieuwe vloer vraagt immers om een flinke investering. Deze is dan ook niet voor iedereen even betaalbaar. Gelukkig is dit met pvc wel het geval. Deze vloer is voor vrijwel iedereen te betalen en je kunt deze bovendien ook nog eens zo duur maken als je zelf wilt. Zo zal plak pvc goedkoper zijn dan click pvc. Hierdoor is de pvc vloer voor iedereen een geschikte keuze, niet alleen voor de elite.

Onderhoudsarm

Mensen zijn steeds vaker op zoek naar onderhoudsarme producten in hun woning. Door hun drukke levens is het bijna niet te doen om ook nog eens veel aandacht aan het huishouden te besteden. Een carrière, gezin en een sociaal leven zijn eigenlijk al te veel ballen die je in de lucht moet houden, ook nog een moeilijk te onderhouden vloer past niet in dit plaatje. Pvc is om die reden een uitstekende keuze. Doordat een pvc vloer geen naden of kieren heeft, kan vuil en stof zich moeilijk ophopen. Hierdoor is deze eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is enkel regelmatig stofzuigen en dweilen voldoende om de vloer in goede conditie te houden.

Onderhoudsarm pvc vloer

Beresterk

Een pvc vloer beschikt over een zeer lange levensduur. Dit heeft er vooral mee te maken dat deze vloeren beresterk zijn. Ze kunnen goed tegen een stootje en beschadigen niet zo snel. Hierdoor is deze vloer uitstekend geschikt voor huishoudens met (jonge) kinderen en huisdieren. Een keer iets laten omvallen is geen probleem, de vloer blijft sterk en de rommel is snel opgeruimd. De ideale vloer voor een druk gezinsleven!

Geluiddempend

Het aanbod van pvc vloeren is ontzettend divers. Je kan kiezen uit enorm veel verschillende stijlen, maten en kleuren, maar ook een vloer naar wens samenstellen. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat er weinig contactgeluid met de vloer gemaakt kan worden? Dan zijn er speciale pvc vloeren verkrijgbaar die uit zachtere onderdelen beschikken. Hierdoor veroorzaakt je omgeving of jij geen overlast meer in huis. Dit is de perfecte keuze voor mensen die in appartementen of flats wonen.

Leave a Response