zaterdag, december 3, 2022
BadkamerInterieurWonen

De spiegelkast voor in uw badkamer

De spiegelkast voor in uw badkamer

Een spiegel in de badkamer is niet weg te denken. Make-up aanbrengen, scheren, even kijken of je outfit wel klopt, dit gebeurt allemaal in de juiste spiegel. Maar wat als deze juiste spiegel nog veel meer kan zijn dan een spiegel. Een spiegelkast is, zoals het woord al zegt, een spiegel met een kast erin, en daardoor een ideaal badkamermeubel. Het is direct de plek om zowel uw make-up te doen of te scheren met een handige plek om alles weer terug in op te bergen.

Voordelen van een spiegelkast in de kleine badkamer

Een spiegelkast is een noodzakelijk meubel voor de kleine badkamer voor meerdere redenen. Ten eerste laten spiegels een kamer veel ruimer ogen dan dat hij daadwerkelijk is. Het creëren van een open en lichte ruimte geeft uw badkamer nog een extra factor waardoor het uw eigen rustplekje wordt. Verder geeft het natuurlijk extra opbergruimte wat altijd mooi is meegenomen. Het creëert een mooi plek voor dat oogschaduwpalet wat nu bijna van de gootsteen valt of een fijne plek waar u uw elektrische tandenborstel neer kan zetten na gebruik. Plus een extra voordeel van een spiegelkast is dat alles in de kast mooi op ooghoogte zit, dus lang zoeken naar een bepaald product zit er niet meer in.

Voordelen van een spiegelkast in elk soort badkamer

Zoals gezegd, een spiegelkast heeft veel voordelen voor de badkamers die wat kleiner zijn, maar dat betekent niet dat mensen met een gemiddelde of juist grotere badkamer afgeschrikt moeten worden. Spiegelkasten hebben namelijk voordelen voor elk soort badkamer. Naast de extra opbergruimte die in elk huis wel gebruikt kan worden, kunnen spiegelkasten vaak ingebouwd worden met stopcontact. Dit betekent dat je nooit meer je elektrische tandenborstel of scheerapparaat nog even snel hoeft op te laden, maar hem een vaste plek kan geven waar hij altijd wordt opgeladen, en daardoor altijd klaar is voor gebruik.

Daarnaast hebben veel spiegelkasten de optie met lampen ingebouwd te worden. Een veelvoorkomend probleem is dat het licht in de badkamer niet zo goed mogelijk is, dit kan zorgen voor rare schaduwen op je gezicht, wat een probleem kan worden bij zowel scheren als het aanbrengen van je make-up. Door geïntegreerde lichten in je spiegelkast wordt het licht direct in uw gezicht geschenen wat betekent dat deze rare schaduwen verdwijnen, en uw gezicht zo klaar is voor de dag. In het assortiment van Tegeldepot zijn zowel spiegelkasten met of zonder belichting duidelijk vindbaar.

Het fijne van spiegelkasten is dat er een ruim aanbod is en dat er daardoor voor iedereen zeker iets tussen zit. Heeft u een wat kleinere badkamer en niet veel spullen om op te bergen, dan kan dit in een wat kleinere spiegelkast met 1 deur. Maar heeft u meer producten die nu door de badkamer zweven, dan is het misschien handig om een ruimere spiegelkast met meerdere deuren te overwegen. Niet alleen zijn er veel spiegelkasten in veel verschillende afmetingen, maar u kunt ook kiezen tussen schuif- en scharnierdeuren. Waarbij de scharnierdeuren de optie hebben om gespiegeld te worden aan de binnenkant, mocht dit meer bij uw voorkeur passen.

Bent u na het lezen ook zo enthousiast geworden over het nemen van een spiegelkast, en heeft u al ideeën over de mooie badkamer met extra ruimte die mogelijk in handbereik ligt? Bij Tegeldepot kunt u op zoek naar de spiegelkast die bij u past.

Leave a Response