dinsdag, oktober 3, 2023
BadkamerWonen

Badkamer tips voor moderne huizen!

Badkamer tips voor moderne huizen

Is je badkamer aan een opknapbeurt toe? Of heb je net een nieuwe woning laten bouwen, waarbij je de badkamer eindelijk kunt gaan inrichten? Dan hebben we een paar goede badkamer tips voor je, voor moderne huizen.

Hoe maak je een badkamer modern?

Het beste kun je moderne badkamers beschrijven als strak en schoon. Het is een badkamer die makkelijk is schoon te houden. Geen overbodige tierelantijntjes, maar een badkamer die een duidelijk overzicht geeft. Een moderne badkamer bestaat uit verschillende materialen, meestal afgewerkt met stevige metalen accessoires. Hoe houd je een badkamer ruimtelijk? De inloopdouche, vrijstaand bad en een zwevend toilet, geven al snel dat ruimtelijke effect. De vloer onder een vrijstaand bad en het zwevend toilet loopt gewoon door. Dat zorgt voor een mooi strak en ruim uiterlijk.moderne badkamer

Welke vloer past bij een moderne badkamer?

De vloer is een blikvanger, deze bepaald uiteraard een groot deel van de sfeer. Je kunt kiezen uit verschillende vloersoorten. Een strakke gietvloer of een beton(look)vloer passen uitstekend bij een moderne badkamer. Heb je liever een betegelde vloer in je badkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor keramische grote tegels. Bekijk het ruime aanbod van badkamervloeren bij specialisten en vraag informatie aan. Door offertes aan te vragen, kun je prijsverschillen vergelijken. Een goede start om inspiratie op te doen, voordat je een beslissing maakt. Een betonvloer moet je laten bewerken, want beton is namelijk niet waterdicht. Er zijn genoeg alternatieve vloeren te koop, mocht je een echte betonvloer te duur vinden of teveel werk vinden.

Tegels in een moderne badkamer

In een moderne badkamer, kun je het beste grote (keramische) tegels gebruiken. Om voor een perfect strak uiterlijk te zorgen, kun je de kleur van de voegen laten aansluiten op de tegels. Daarnaast werkt het ruimtelijk overzicht extra goed, wanneer je de kleur van de tegels afstemt op de rest van je badkamer interieur. Je kunt kiezen uit glanzende tegels of matte tegels. Uiteindelijk bepaal jezelf welk soort tegel het beste past bij je moderne badkamer. Je kunt inspiratie opdoen bij badkamerspecialisten die je van goed advies zullen voorzien. Online is er natuurlijk ook genoeg inspiratie op te doen. Bekijk zoveel badkamertegels als je wil. Er zitten gegarandeerd badkamertegels tussen die naar je smaak zijn. Je kunt badkamertegels op allerlei manieren plaatsen in je badkamer. Badkamertegels hoeven niet recht toe recht aan te liggen. Leg ze eens speels neer en bekijk het spannende effect daarvan. Op zoek naar de juiste badkamertegels? Neem dan eens een kijkje bij tegels van tegeldepot.nl!

Indeling en sanitair van een moderne badkamer

De badkamer betreed je op verschillende momenten van de dag, ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds. Meestal om je te wassen en tanden te poetsen. Is er een toilet aanwezig, dan kom je er ook om andere redenen. Je emoties zijn niet altijd hetzelfde de hele dag door, het is handig daar rekening mee te houden bij het plaatsen van een moderne badkamer. Denk maar eens aan de ochtenden waar meerderen tegelijk tanden willen poetsen. In dat geval kun je het beste kiezen voor een grote wastafel met genoeg ruimte voor iedereen. Hiermee voorkom je waarschijnlijk een groot gedeelte ochtendstress. Wil je na een drukke dag, heerlijk languit in bad liggen relaxen? Dan heb je weinig aan een douche. Kies dan voor bijvoorbeeld een bubbelbad of een groot ligbad. Er zijn verschillende moderne baden te koop, waarin je uitstekend kunt relaxen. Een moderne badkamer straalt ruimte en rust uit!

Leave a Response