dinsdag, mei 30, 2023
KeukenWonen

Kies ook voor een keukenshowroom aan huis

Kies ook voor een keukenshowroom aan huis

Een nieuwe keuken uitzoeken is een leuk vooruitzicht. Het kan echter ook lastig zijn. In een showroom met allemaal verschillende keukenopstellingen heb je geen goed overzicht. Met name qua grootte.  Bovendien is het moeilijk om je een beeld te vormen hoe de keuken er bij jou thuis uitziet. Kies je voor een keukenshowroom aan huis, dan heb je hier allemaal geen last van. In de rust van je eigen keuken vergelijk je de diverse opties en maak je een bewuste keuzen voor je nieuwe keuken.

De voordelen van een keukenshowroom aan huis

Laat je de keukenshowroom aan huis komen, dan bespaar je daarmee veel tijd. Je hoeft tenslotte zelf niet op pad om naar een locatie te rijden. De professionele keukenadviseur komt gewoon naar je toe. Daarbij neemt hij voorbeelden mee van hoe je nieuwe keuken eruit kan zien. Aan de hand van de stijl die je wilt, kies je een aanrechtblad. Maar ook de handgrepen voor de keukenkastjes en de kranen heeft de keukenadviseur bij zich. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden. De keuken die je uitzoekt, wordt in eigen beheer op maat gemaakt. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit keuken die jarenlang meegaat. De prijsopgave is inclusief de kosten voor montage. Ook de service na levering en de garantie van vijf jaar is inbegrepen.

Welke keuken kies je bij een keukenshowroom aan huis?

Voordat de keukenadviseur langskomt, kun je zelf als wat ideeën opdoen voor de keuken die je aanspreekt. Hierbij let je natuurlijk op de afmetingen van je keuken. Maar ook op de stijl. Wil je een kookeiland in het midden van de keuken of als verlengstuk van het aanrechtblad? Ga je voor een keuken zonder bovenkastjes of wil je ruime lades in het keukenblok? Als je je ideeën en voorkeuren tijdens de afspraak bespreekt, maakt de keukenadviseur een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken. Zo krijg je een goed beeld van hoe het geheel eruit ziet en hoeveel loopruimte je bijvoorbeeld overhoudt.

Hoe verloopt het aankoopproces bij een keukenshowroom aan huis?

Na het bezoek van de keukenspecialist met de keukenshowroom aan huis neem je op basis van het ontwerp en de offerte een besluit. Ga je akkoord met het voorstel, dan wordt de keuken besteld en op maat gemaakt, zonder dat je een aanbetaling doet. Je volgt online de status van je bestelling. Je bent dus op ieder moment volledig op de hoogte. Zodra alle elementen en onderdelen van de nieuwe keuken gereed zijn, wordt de keuken door vakmensen bij je thuis gemonteerd. Omdat er vooraf nog een keer nagemeten is, kun je ervan uitgaan dat de keuken perfect op zijn plaats komt te staan. Onder de montage vallen de keukenkastjes en het aanrechtblad, maar ook de aansluiting van de kraan en de elektrische apparatuur. Als de keuken opgeleverd is, kun je deze direct gebruiken. 
Mocht je na de installatie nog vragen hebben of tegen zaken aanlopen die niet duidelijk zijn, dan neem je gewoon contact op.

Leave a Response