dinsdag, oktober 3, 2023
InterieurWonen

Hoe krijg ik een comfortabelere woning?

Meer wooncomfort

Lees hier hoe u een comfortabelere woning kunt krijgen. Met als extra een lagere energierekening. Daarbij heeft u gelijk een duurzamere woning, klaar voor de toekomst.

Tips om te besparen op energie

U kunt veel bereiken door de woning goed te isoleren. Het is van belang dat het isoleren van een woning zorgvuldig gaat, en dat er niets over het hoofd wordt gezien. En de reden is omdat isoleren veel doet in meerdere opzichten. Zo is het isoleren van een slaapkamer belangrijk omdat het geluidwerend is. Ideaal zal zijn een slaapkamerraam van dubbel glas en een rolluik, want dat is net die extra buffer. Naast het positieve van goed verduisteren waardoor u goed slaapt, houdt het warmte in de zomer, kou in de winter, en geluid tegen. Maar belangrijk is dat er dan geen gaten in de isolatie zijn, dus dat er ook spouwmuurisolatie is. Dat ook de vloer aandacht heeft gekregen met het isoleren. Zo is er de meest comfortabele slaapkamer te realiseren. Als u de slaapkamer volledig geïsoleerd heeft, dan gaat u ermee door in de rest van de woning. Overal dubbel glas, de spouwmuren, de vloeren en het dak goed isoleren. En overal waar een rolluik kan, dus ook voor de buitendeuren, is meegenomen met isoleren tegen geluid en kou. In de winter verbruikt u minder gas om het huis te verwarmen, in de zomer minder elektriciteit om met een airco te koelen, en u zal amper tot geen geluidshinder ervaren. Gegarandeerd verdient u de investering terug door een lagere gas- elektriciteitsrekening. Bovenop het feit dat u meer comfort hebt.

Stap over en begin met besparen

U kunt gelijk veel geld besparen door overstappen energie naar de leverancier met de laagste tarieven. Overstappen van leverancier gaat makkelijk. Zo kunt u online al vergelijken en eventueel overstappen naar een energieleverancier met de laagste tarieven.De overstap is binnen enkele minuten gedaan, waarmee u tot wel honderden euro’s op jaarbasis bespaart. Dus vergelijk energie en begin met besparen, het liefst vandaag nog.

Leave a Response